Over Schilt

Pal naast de snelweg en in het hart van Nederland zijn de Schilt bedrijven gevestigd. Schilt bestaat uit drie werkmaatschappijen die samen zorgen voor een compleet pakket producten op het gebied van klimaattechniek. Ruim 40 jaar geleden startte Adri Schilt als zelfstandig ondernemer. Hij heeft het bedrijf uitgebouwd tot een toonaangevende leverancier van luchttechnische componenten en installaties. Inmiddels werken er ca. 100 medewerkers, die een gezamenlijk omzet realiseren van ca. 23 miljoen euro. Het dienstenpakket bestaat uit advies, ontwerp, fabricage, werkvoorbereiding, levering, voorraad, montage, service en onderhoud.

Het succes van Schilt wordt in belangrijke mate bepaald door juist de onzichtbare kwaliteiten: het vermogen tot meedenken, een sterk ontwikkeld gevoel voor service en een grote flexibiliteit.

Schilt bestaat uit een holding met drie werkmaatschappijen:
Schilt Airconditioning BV, Schilt Luchttechniek BV en Schilt Luchtkanalen BV.

Schilt heeft al meer dan 40 jaar bewezen een betrouwbare leverancier te zijn met een beleid dat gericht is op continuïteit en kwaliteit, waarbij klanttevredenheid centraal staat.

Schilt is mede daarom VCA gecertificeerd, STEK erkend, PED gecertificeerd en lid van de Luka. Het kwaliteitscertificaat onder TÜV label staat er borg voor dat de luchtkanalensystemen aan de normen van het Luka kwaliteitshandboek voldoen.

Het is alom bekend dat Schilt alleen producten van topklasse wenst te leveren. Een bewijs hiervoor is dat inmiddels al 35 jaar luchttechnische componenten van Trox rechtstreeks vanuit de eigen magazijnen van Schilt door geheel Nederland worden geleverd. Wanneer de opdrachtgevers voor de luchtkanalen van Schilt in combinatie met de componenten van Trox zoals brandkleppen, roosters, volumeregelaars en geluiddempers kiezen, krijgt men absolute topklasse met alle logistieke voordelen daarbij.

De flexibele geluiddempers van Schilt-Rodaco en de airconditioners van Panasonic, LG, Carrier en Toshiba maken het topklasse pakket compleet. Schilt zorgt voor een prettig leefklimaat thuis en op het werk maar houdt ook van een plezierige samenwerking met de afnemers. Bij Schilt vindt men het fijn te horen dat men graag bij de Schilt bedrijven koopt omdat zij daar klantvriendelijkheid en flexibiliteit nog steeds heel belangrijk vinden. Werkplezier en tezamen met de opdrachtgevers een goed product leveren, dat geeft voldoening.

Bij Schilt zijn ze met iedere opdracht blij, van klein tot groot!